Of je nu gaat trollen of werpen voor de grote snoeken of liever ultra light peuteren op baars, wij hebben voor elk wat wils.  Gaande van swimbaits, jerkbaits, crankbaits tot shads in allerlei maten en kleuren.  Ook qua hengels, molens en baitcasters zijn we voor de verschillende visserijen voorzien.  

Ons aanbod doodaas

Al ons doodaas wordt geleverd door Prebaits.  

Deze horsmakrelen zijn zeer geschikt voor het vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Door de mooie taaie structuur van deze vis is het ook mogelijk om deze in te zetten voor het slepen.

Lengte: ca. 13-22 centimeter;
Aantal: 6-9 stuks;
Gewicht: 500 gram.

Deze makrelen zijn zeer geschikt voor het vissen op snoek, snoekbaars en meerval. Door de mooie taaie structuur van deze vis is het ook mogelijk om deze in te zetten voor het slepen. Voor het vissen op snoekbaars kan deze vis in stukken worden gesneden. 

Lengte: ca. 17-25 centimeter;
Aantal: ca. 5-7 stuks;
Gewicht: ca. 450-550 gram.

Deze mooie kleine vette haringen zijn zeer geschikt voor het vissen met dood aas. Deze vis heeft een zachte structuur. Roofvis is dol op deze vette hap!

Lengte: ca. 15-20 centimeter;
Aantal: 5-8 stuks;
Gewicht: 500 gram.

Een echte klassieker voor het vissen met dood aas. Echter heeft deze vis in al die jaren zijn kracht zeker niet verloren. Een topper voor het vissen op roofvis. Zowel snoek, snoekbaars als baars is er dol op. 

Lengte: ca. 6-14 cm;
Aantal: ca. 8-14 stuks;
Gewicht: 200 gram.

Een echte klassieker voor het vissen met dood aas. Echter heeft deze vis in al die jaren zijn kracht zeker niet verloren. Een topper voor het vissen op roofvis. Zowel snoek, snoekbaars als meerval is er dol op. 

Lengte: ca. 20-28 centimeter;
Aantal: ca. 2-3 stuks;
Gewicht: 450 - 550 gram.

Deze kleine sprot is perfect voor het vissen op baars en snoekbaars. Deze vis is vrij vettig en het een prachtige opvallende zilverkleurige huid.

Lengte: ca. 8-13 centimeter;
Aantal: afhankelijk van maat;
Gewicht: 300 gram.

De zeer sterke geur van spiering maakt hem erg succesvol! Perfect voor het vissen op snoek en snoekbaars.

Lengte: ca. 12-18 centimeter;
Aantal: 11-16 stuks;
Gewicht: 250 gram.

De zeer sterke geur van spiering maakt hem erg succesvol! Door zijn relatief kleine formaat zeer geschikt voor het vissen op baars en snoekbaars. Het is een perfecte aasvis voor het dropshotten, de baarzen en snoekbaarzen zijn er gek op.

Lengte: ca. 3-8 centimeter;
Aantal: afhankelijk van maat;
Gewicht: 300 gram.


Onze merken